فراموش کردم
اعضای انجمن(400) قوانین سایت مقررات انجمنها
جستجوی انجمن
مهسا تقی پور (mahsa6720002001 )    

تعداد دختران مجرد بالای 25 سال در ایران: دو برابر تعداد پسران!

درج شده در تاریخ ۸۷/۰۷/۰۱ ساعت 00:23 بازدید کل: 2905 بازدید امروز: 213
 


تعداد دختران مجرد بالای 25 سال در ایران: دو برابر تعداد پسران!



يک کارشناس مسائل خانواده ازدواج دختران 25 سال به بالا را يکي از نقاط بحراني در امر ازدواج عنوان کرد و گفت: آمار مي‌گويد تعداد دختران ازدواج نکرده 2 برابر پسران است.

بر اساس گزارش پایگاه خبری وابسته به سازمان ملی جوانان؛ امير حسين بانكي پور، کارشناس مسائل خانواده و استاد دانشگاه مساله ازدواج دختران 25 سال به بالا را يکي از نقاط بحراني در امر ازدواج عنوان و با اشاره به متوسط اختلاف سن 4ساله بين دختر و پسر، تصريح کرد: تعداد دختران مجرد 25 سال به بالا دو برابر پسران مجرد است

وي در اين‌باره تصريح کرد: آمار مي‌گويد تعداد دختران ازدواج نکرده 2 برابر پسران است که در عمل با يک مسئله 3 برابر مواجه خواهيم شد.

وي در اين باره توضيح داد: پسراني که از سن 31 سال عبور مي کنند رغبت به ازدواج در آنها کم مي‌شود و از سويي عده زيادي هم تمايل به ازدواج با سنين پايين را دارند.

مشاور استاندار اصفهان همچنين از 500 هزار دختر بالاي 31 سال خبر داد که هنوز ازدواج نکرده‌‌اند و ادامه داد: علاوه بر آن 500 هزار خانمي که يک بار ازدواج کرده و طلاق گرفته اند، داريم که هر ساله جمعيت بيشتري نيز به آن اضافه مي شود.

وي ازدواج موقت را چاره اين بحران ندانست و گفت: ازدواج موقت خانواده‌هاي ديگر را نيز به خطر مي‌اندازد و کساني که در دوره‌هاي مختلفي براي مطرح کردن اين امر خيز برداشتند، اگرچه در زمان خود از رده‌هاي بالاي حکومتي بودند اما با شکست مواجه شدند. فرهنگ ما به اين راحتي ازدواج موقت را نمي پذيرد.

اين کارشناس مسائل خانواده ازدواج همسالان را براي دختران 25 سال به بالا توصيه و اضافه کرد: پيشنهاد بعدي براي رفع بحران ترويج ازدواج دختران مجرد بالاي 25 سال‌، ازدواج با مرداني‌ست كه همسران خود را از دست داده‌ يا طلاق گرفته اند.

وي در اين‌باره افزود: در جامعه اين موضوع نگران‌كننده است و دختران و زنان تمايل چنداني براي اين کار نداشته و اينگونه ازدواج را در شان خود نمي‌دانند در حالي مرداني كه ازدواج كرده‌اند به نسبت مرداني كه اصلا ازدواج نكرده‌‌اند، به مراتب از امنيت و سلامت روحي - رواني بالاتري برخوردار هستند
تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۸۷/۰۷/۰۱ - ۰۰:۲۳
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)