تاریخ: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲
این حادثه نادر و دریغ آلودی بود که در یک مسابقه تلویزیونی اتفاق افتاد. شرمین سجادی فر، یکی از شرکت کنندگان مسابقه سینمایی ۱۲۳۴ بود که این روزها از شبکه چهار سیما پخش می شود. شرمین که توانسته بود به مرحله نیمه نهایی این مسابقه راه پیدا کند، تماشاگران و مخاطبان این برنامه را به شکلی دیگر در شوک فرو برد. به هنگام پخش این برنامه و اجرای شرمین، این متن روی صفحه ی تلویزیون ها نقش بست: «شرکت کننده شماره ۳ به رحمت خدا رفته است…»
شرمین سجادی فر
این تصویری از شرمین سجادی فر است که به هنگام شرکت در این مسابقه به مرحله فینال هم راه یافت و بینندگان می توانند در برنامه ی دیگر هم او را در این برنامه مشاهده کنند.
میانالی درگذشت این علاقهمند سینمای با استعداد خوش سیما را تسلیت می گوید. و شادی روحاش راآرزو میکند.
شارمین سجادی فر یک سال پیش با سفر به تهران به دنبال آروزهایش در عرصه تئاتر به خصوص بازیگری و نویسندگی آمد، خیلی زود در عرصه بازیگری استعدادهای خود را نشان داد.
شارمین هنرجوی کارگاه بازیگری متد مدرسه تئاتر سه نقطه… شد و در حالی که تازه دوره های مقدماتی را گذرانده بود و آماده ورود به کارگاه بازیگری متد می شد از سوی دکتر مسعود دلخواه (مدرس دوره) به خاطر استعداد و خلاقیتش انتخاب گردید و همراه با هنرجویانی که دوره متد (سه ترم) را گذرانده بودند وارد پروژه اجرایی "زندگی انسان" شد. شارمین در "زندگی انسان" هم می درخشید و اینک جای او در این نمایش خالی است"
همچنین شارمین سجادی فر دانشجوی رشته ادبیات فرانسه بود و به سه زبان انگلیسی، فرانسه و عبری مسلط بود. شعر می سرود و بازیگر بسیار با استعدادی بود .
شارمین بامداد دوشنبه به دلیل ایست قلبی از بین ما رفت در حالی که فقط ۱۹ سال سن داشت و لبریز از امید و آرزو بود. شارمین به همه ی ما در سه نقطه درس بزرگ دوستی، صبر و علاقه پاک را یاد داد.
داوران مسابقه ۱۲۳۴
میکائیل شهرستانی
تاریخ و محل تولد: ۱۳۴۱-تهران
تخصص: بازیگر ،کارگردان و مدرس
تحصیلات: مدرسه عالی بازیگری صدا و سیما؛۱۳۶۴
فرزاد موتمن
متولد ۱۳۳۶ در تهران است
دوران کودکی و نوجوانی اش را در جنوب ایران سپری کرد و بعد از اتمام تحصیلات در مقطع متوسطه برای ادامه تحصیل راهی آمریکا شد.
وی در سال ۱۹۷۹ تحصیل در رشته سینما را رها کرد و به ایران برگشت . مؤتمن بعد از آن به عکاسی، فیلمبرداری و مستند سازی روی آورد. همچنین از سال ۱۳۷۸ به ساخت فیلمهای سینمایی و به طور همزمان، تدریس در دانشگاه سوره مشغول شد.
در مقام کارگردان
نون و ریحون ۱۳۸۹+پوپک و مش ماشاالله ۱۳۸۸+اینک رستگاری ۱۳۸۷+بیداری ۱۳۸۷+صداها ۱۳۸۷+جعبه موسیقی۱۳۸۶+باج خور ۱۳۸۲+شبهای روشن ۱۳۸۱+هفت پرده ۱۳۷۹
شهرام جعفری نژاد منتقد سینما …