مسابقات فوتسال جام رمضان با معرفي تيم هاي قهرمان به پايان رسيد.
سينا سيد صدري سرپرست اين مسابقات در گفتگو با خبرنگار ورزشي قافلان ضمن تشريح اين دوره از مسابقات گفت: جام رمضان امسال با شركت 49 تيم در چهار رده كه شامل ادارات، بزرگسالان، جوانان و نوجوانان مي شد، درسطح بالايي در شب هاي ماه مبارك رمضان برگزار گرديد.
وي گفت: در طي 124 بازي انجام شده 577 گل از دروازه ها گذشت و در نهايت در رده ادارات تيم هاي بانك ملي، شركت گاز و دانشگاه آزاد اسلامي ميانه همچنين در رده بزرگسالان تيم هاي آچيلان در، آزادي و غله شهيد فلاحي، در رده جوانان تيم هاي نظام مهندسي، آزادي و كارگران و در رده نوجوانان تيم هاي استخر فجر، كارگران و آزادي عناوين اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
سيدصدري ضمن تشكر از مربيان، سرپرستان و همچنين بازيكنان تيم هاي شركت كننده و مسئولين برگزاري اين دوره از مسابقات گفت: آقايان غلامرضا خدابنده، رحمت ا... شكرپور، ياسر شاه مرادي و غلامرضا رسول نژاد در چهار رده به عنوان آقاي گل مسابقات معرفي شدند.
15 مهر
|